Sportscholen

Opleiding personal coach

Leer stap voor stap hoe je sporters en hobbysporters motiveert en begeleidt. Schrijf je vandaag nog in en start meteen met deze boeiende opleiding personal coach.De opleiding personal trainer is hoofdzakelijk praktijkgericht. Bedoeling is dat je na de opleiding zelfstandig bewegingsbeperkingen kunt opsporen en … Vraag info bij Remotion Training en Motion Acadamy Personal trainer Mechelen


Sportscholen overzicht

Sportschool Hit Health Den Haag in Mariahoeve.
Sportschool Hit & Health is centraal gelegen in Mariahoeve Den Haag (vlakbij Station Mariahoeve), tegen de grens van Voorburg en Leidschendam. Hit & Health is een nette sportschool en beschikt over 2 verdiepingen (ruim 700 m2) met diverse faciliteiten. Schone en frisse gescheiden kleedkamers met douche. Een bar met sportdranken, shakes en heerlijke koffie. Voldoende gratis parkeergelegenheid en openbaar vervoer.

Sportschool Segers.
Shaolin Kempo is een vechtmethode van Chinese origine, met een lange en boeiende historie en die zijn gelijke op de wereld niet kende. De Boedhistische monniken van het Shaolin klooster deden veel aan zittende en langdurige meditatie en dit maakte dat hun lichaam verzwakte. Volgens de legende zette de Indiase monnik Bodidharma de monniken aan tot lichamelijke oefeningen voor de meditatie. Hieruit ontwikkelde zich een gevechtskunst, die deels gebaseerd is op de bewegingen van dieren. Beheersing van vechtkunst was noodzakelijk, omdat in die tijd de kloosters veelvuldig werden aangevallen.

Start met fitness bij sportschool Health Preventie Nederland.
Wil je afvallen, fitter worden of heb je een andere doelstelling? Health Preventie Nederland biedt in Den Haag speciale, op maat gemaakte programma’s. Kies ook voor 35 minuten bewegen per training met gegarandeerd resultaat. Klik hier en maak bij Health Preventie Nederland gratis kennis met hét alternatief voor traditionele fitness!Health Preventie Nederland biedt fitness voor jong en oud, met of zonder beperking en met persoonlijke aandacht. Wij vinden sociale omgang en wederzijds respect tussen jong en ouder belangrijk. U kunt bij ons lekker zittende kleding aantrekken waarin u vrij kunt bewegen en welke vocht kan opnemen. Bij ons geen modeshow, gewoon uzelf zijn. Hygiëne vinden wij belangrijk daarom vragen wij ook dat u schone schoenen draagt die alleen binnen gedragen worden en die een goede steun bieden. Twijfelt u of u de juiste schoenen heeft breng ze mee en dan kunnen wij u advies geven.

Health Preventie Nederland biedt beweegaanbod voor mensen met één of meerdere beperkingen. Wij zijn een jong bedrijf dat volop in ontwikkeling is. De beperking kan chronisch of niet chronisch zijn. Health Preventie Nederland maakt zich hard voor de mensen die door hun beperkingen of aandoeningen in onmogelijkheden zijn gaan denken. Wij geloven in de mogelijkheden voor alle mensen en wij zijn er zeker van dat er ook voor u activiteiten zijn, die goed zijn voor uw gezondheid.

Health Preventie Nederland is er ook voor mensen met chronische aandoeningen bijvoorbeeld NAH (niet aangeboren hersenletsel), Alzheimer, visueel gehandicapt, Obesitas etc. Daarnaast kunnen “‘ouderen” die problemen ondervinden in de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), hierbij kunt u denken aan het niet meer zelfstandig een huishouden kunnen voeren en hulp in huis nodig heeft bij ons een gerichte training volgen en kan men vaak weer zelfstandig taken uitvoeren die vallen onder de ADL.

Personal Fit Club jouw personal trainer in en om Den Haag.
Momenteel zitten niet alleen de echte krachtpatsers in de sportschool na hun training aan een eiwit shake. Nee, iedereen die iets aan sport heeft gedaan weet het zeker: ik moet eiwitten nemen na het sporten! Voor herstel, om sterker te worden en vaak ook omdat.

All About You Den Haag, Fitness, personal training, groepslessen.
All About You @ The Gym. All About You is een gastvrije sportschool in het centrum van Den Haag die de focus weer terug brengt naar haar leden en veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht met begeleiding en advies op maat.

Home Legend Fitness.
Ben je op zoek naar een echte gym? Een sportschool die met je meedenkt en kijkt naar jouw doelen? Kom dan eens langs voor een proeftraining bij. Legend Fitness aan de rand van Rijswijk, Voorburg en Den Haag Ypenburg. Een sportschool zoals een sportschool hoort te zijn.